Annons:
Etikettkendo
Läst 1560 ggr
AnnaL
5/18/07, 4:58 PM

Justera en för liten MEN

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Om du har köpt en ny MEN och den är lite för liten eller klämmer för hårt på vissa ställen så kan du justera den enkelt med en trähammare.

VIKTIGT att tänka på är att en MEN brukar justera sig lite av sig självt efter ett par svettiga träningspass. MEN ska sitta tajt. Använd bara det här knepet om din MEN är så tajt att du knappt kan få på den. Trähammare kan man köpa på Clas Ohlsson för 69:-

Det går också att justera en MEN som är alldeles för liten genom att slå med metall-hammare inuti MEN-gane men detta innebär att man knäcker mycket av infästningarna……..och då är det bättre att köpa en helt ny MEN med bättre passform.

Klicka på bilden för full storlek.

Justera MEN.

Tack till Atsuko Kikuchi på E-Bogu för den mesta informationen. Artikelförfattare Jonas Nordström.

Relaterade länkar

Av: Jonas Nordström


  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('Jonas.Nordstrom') "javascript:void top.ShowProfile('Jonas.Nordstrom')")
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('Jonas.Nordstrom', 'Contact.aspx') "javascript:void top.ShowProfile('Jonas.Nordstrom', 'Contact.aspx')")

Datum för publicering

  • 2007-05-18
Annons:
NaginatakaWiik
5/18/07, 5:30 PM
#1

Jättebra tips, Jonas!

Det enda jag undrar över är varför det inte är några elverktyg inblandade… Det är jätteroligt med elverktyg. Jag har en slagborr.

Oskyldig

Upp till toppen
Annons: